Ria Westenbroek

Ria Westenbroek

Beennummer schaatsen: 34
Startnummer skeeleren: 16
Geboortedatum: 22-05-1991
Woonplaats: Steenwijkerwold

 

Carrière tot nu toe

Ik schaats ongeveer vanaf mijn 5e, jeugdschaatsen en langebaan. Ik vond de lange baan nooit zo heel leuk, ik was er ook niet zo goed in. Toen ik 15/16 was mocht ik gelukkig regiomarathons rijden wat mij erg goed beviel en daarna ben ik over gegaan naar de landelijke marathon. Aankomend seizoen wordt mijn 7e jaar landelijk. Mijn 4e jaar voor lasaulec (waaronder 1 jaar uwgereedschap).

 

Vorig seizoen

Vorig jaar hebben wel al mooie wedstrijden kunnen rijden met het team waaronder ook een podiumplek voor Corina. Voor aankomend seizoen hoop en denk ik dat we veel meer podiumplekken binnen kunnen slepen met het team.

 

Doelen

Mijn doelen zijn dan ook podiumplekken met het team behalen. En wie weet lukt het zelf ook nog een keertje. Naast het schaatsen, skeeler ik in de zomer. Ik zal dit zomerseizoen wel wat minder wedstrijden rijden, omdat we ook trainingsweekenden met het team hebben. Hoofddoel is het schaatsen. Verder trainen wel ook veel op de fiets.

 

Studie/werk

Ik heb mijn MBO diploma SAW behaald in 2010. Momenteel werk ik nog tot eind mei in de kinderopvang, maar ben opzoek naar een nieuwe parttime baan.

Social media