Verslag NK Skeeleren 2016

separator

Blog bericht Ria

Ria Westenbroek over het NK Skeeleren 2016

De voorbereiding
Anne haalde ons op van huis of carpool, op weg naar Otterlo. Onze chauffeur en verzorger voor de skeelerwedstrijden 😉 muziekje aan, beetje kletsen en lekker relaxed. Aangekomen in Otterlo, kleedkamer zoeken, aanmelden voor de wedstrijd en even een rondje lopen om het parcours te verkennen. Daarna gaan we inlopen en rekken voor de wedstrijd. Gezellig kletsen met de andere meiden en dan is het tijd om het spul aan te trekken, skeelerpakje, skeelers, helm, bril, transponeren, bidon check. Op naar het parcours om een rondje in te rijden en Anne onze bidon aan te geven. Om 18:00 uur van start en we vertrekken over 42 km.

Ik was wel redelijk tevreden over de marathon, het tempo zat er goed in door een aantal demarrages. Er vielen veel rijdster af. Op het moment dat Corina ging demareren ging ik naar kop om het peloton nog extra af te stoppen. Ondertussen kreeg ik wel super last van mijn voeten, dus werd er steeds meer pijn geleden. Corina werd weer terug gepakt en daarna ging ze gelijk weer op avontuur die bikkel!

Ik kon nog een keer een poging doen om te gaan afstoppen. Daarna ging het niet zo makkelijk meer en moest ik helaas het peloton laten gaan met nog 3/4 rondes op het rondebord. Dit was flink balen, maar mijn voeten deden zo zeer, kon er eigenlijk niet meer op staan. Corina had een redelijke voorsprong te pakken maar werd helaas weer terug gepakt. Maar super sterk gereden! Zelf heb ik ook een aantal keer mee kunnen springen als er gedemarreerd werd, maar helaas bleef er niks weg. Het viel me wel tegen dat ik zulke zere voeten kreeg, haha. Maar verder wel prima wedstrijd.

Bericht delen via: